Wanneer
-
Waar

Broer BV
Floraweg 6
8312 RK CREIL
Nederland

Bejo, Broer en Ceres Horti Advice lanceren de allereerste BIOTEELT & TECHNIEKBEURS

Bejo Benelux BV, Broer BV en Ceres Horti Advice BV bundelen hun krachten en introduceren dit najaar een gloednieuw evenement. Op 12 december 2024 zal de allereerste BIOTEELT & TECHNIEKBEURS plaatsvinden van 10:00 tot 22:00 uur bij Broer BV op de Floraweg 6 te Creil. De biologische, maar ook de conventionele teler en alle andere belanghebbenden uit de agrarische sector zijn van harte welkom. Noteer de datum alvast in uw agenda!

BIOTEELT & TECHNIEKbeurs logo

Dit nieuwe concept komt voort uit de behoefte aan een platform waar de professionele telers vanuit het hele land elkaar kunnen ontmoeten, ideeën kunnen delen en netwerken. Wat kunt u verwachten van dit evenement? Er zijn verschillende exposanten aanwezig, variërend van mechanisatie voor de biologische groenteteelt, toeleveranciers, bewaartechnieken tot adviesdiensten. Ervaar de nieuwste technieken op het gebied van onkruidbestrijding, robotisering en groenteteelt. Speciale aandacht wordt besteed aan innovaties op het vlak van nieuwe genetica, zaadtechnologie, zoals B-mox® van Bejo, en andere teeltondersteunende maatregelen tijdens het seizoen. En uiteraard is er zoals altijd ruimte om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Om organisatorische redenen worden bezoekers gevraagd zich vooraf aan te melden. De uitnodigingen zullen te zijner tijd verschijnen op de kanalen van de organisatoren, dus houd deze nauwlettend in de gaten!

Wilt u als standhouder deelnemen aan de beurs? Meld uw interesse bij Christoffel den Herder (e-mail: info@cereshortiadvice.nl) of Joost Litjens (e-mail: joost.litjens@bejo.nl). Zij zullen uw aanvraag in behandeling nemen. De uitnodigingen voor de standhouders worden eind augustus verstuurd. 

Bejo Benelux BV, Broer BV en Ceres Horti Advice BV zijn gestart met de voorbereidingen en kijken enorm uit naar de eerste editie van dit evenement!

Over de organisatoren
Bejo Benelux BV is een dochteronderneming van Bejo, een toonaangevend bedrijf op het gebied van veredeling, productie en verkoop van groentezaden, met vestigingen in meer dan 30 landen. In de jaren negentig behoorde Bejo tot de eerste veredelaars die ertoe overgingen om ‘biologisch’ volledig in hun activiteiten te integreren. Als familiebedrijf gelooft Bejo in deze duurzame aanpak voor de lange termijn. Het biologisch assortiment van Bejo Benelux BV bestaat momenteel uit 31 gewassen en 77 rassen en deze aantallen blijven groeien. www.bejo.nl 

Broer BV is de exclusieve producent van "Quality inside", het kwaliteitslabel in plantuien van Bejo/De Groot en Slot. Bij Broer BV draait het al 75 jaar om de productie, verwerking en verkoop van plantuien, die naar meer dan 40 landen in Europa en Azië worden geëxporteerd. www.broerbv.nl              

Ceres Horti Advice BV is een onafhankelijk adviesbureau, met eigenaar Christoffel den Herder als Sr. Adviseur in biologische vollegrondsgroenten, bodem en bemesting, bewaring, mechanisatie en markt. Christoffel den Herder adviseert jaarrond in Flevoland, Noord-Nederland en internationaal biologische telers met de teelt, bewaring en afzet van vollegrondsgroenten. Het toepassen van teeltkennis helpt biologische telers verder en daarnaast is Christoffel in de gehele keten actief waardoor er via deze weg ook actief nieuwe kennis ontwikkeld en geïmplementeerd wordt bij de telers. 

Volg de organisatoren op social media:

Bejo Benelux BV - Instagram: @Bejo_Benelux | Facebook: Bejo Benelux | LinkedIn: Bejo | X: @BejoBenelux
Broer BV - Facebook: Broer B.V. | LinkedIn: Broer BV
Ceres Horti Advice BV - LinkedIn: Christoffel den Herder | X: @herder_c