Een beurs waar internationale telers kennis kunnen opdoen en alle mogelijke technologieën en innovaties kunnen bekijken om hun biologische teelt te optimaliseren. Dat is The Organic Farmers Fair (TOFF). Dinsdag 12 juni tot en met donderdag 14 juni staat Bejo in de RAI Amsterdam om telers alles te vertellen over onze kijk op biologische groenteteelt en de technologisch ontwikkelingen. De beurs is gelijktijdig met de tuinbouw innovatie beurs GreenTech.

TOFF is dus de plek voor Bejo om haar technologische ontwikkelingen te tonen. Zodoende  vertellen de vertegenwoordigers graag over resistentie veredeling in diverse rassen zoals Redlander, de eerste biologische rode Rijnsburger met meeldauwresistentie en Manzu, een Rhizomanie resistente rode biet. Ook schenken we aandacht aan B-MOX®, een zaad verrijkende formule die het zaad krachtiger maakt en planten een sterke start geeft.

Bezoekers van de beurs kunnen zich ook opgeven voor een ‘Bejo Organic Farmers tour’ , een bedrijven excursie in de provincie Noord-Holland. Hierbij vertrekt men per bus vanaf de Rai naar, Lepelaar Biodynamic Farm Shop, Huiberts Organic flowerbulbs en Bejo. Naast een rondleiding door ons seed processing facility en lunch tonen we ook ons biologische rassen op het veld.

Bezoekers van de beurs kunnen zich ook opgeven voor een ‘Bejo Organic Farmers tour’ , een bedrijven excursie in de provincie Noord-Holland.

Bejo neemt ook deel aan een aantal symposia, waaronder een paneldiscussie over de acceptatie van technologie in plantveredeling. Daarnaast vertellen we graag onze visie over de toekomst van biologische zaadveredeling onder de noemer ‘Breeding for organic or organic Breeding?’.

Bejo is founding partner van The Organic Farmers Fair, een internationale beurs gericht op kennis en innovatie. Het is de eerste keer dat deze beurs gehouden wordt, maar er wordt een hoge opkomst verwacht omdat er in de sector behoefte is aan een internationale biologische beurs voor agrariërs. Bezoek onze stand en ga in gesprek met onze vertegenwoordigers. U vindt Bejo van 12 tot en met 14 juni op stand T08.100 van de RAI Amsterdam.