De Bejo Open Dagen, de jaarlijkse ontdekkingsreis voor telers en partners uit de keten, vinden plaats van 25 tot en met 29 september 2018. Bejo deelt graag haar resultaten van onderzoek en innovatie met haar relaties. Met diverse activiteiten en bezienswaardigheden, waaronder rondleidingen, symposia en gewaspresentaties, beleeft en ontdekt de bezoeker Bejo op z’n best.

 

Nieuwe rassen

Diverse veelbelovende nieuwe rassen met een verbetering op uiterlijke kenmerken, ziekteresistentie, bewaarkwaliteit en smaak zullen voor het eerst te zien zijn op de demonstratievelden. Ontdek de groeikracht van B-Mox® en laat je bijpraten over de laatste ontwikkelingen in het biologische sla assortiment. In de innovatieve foliekas voor vruchtgewassen toont Bejo een gevarieerd assortiment van onder andere tomaten, paprika’s en augurken. Imkers tonen het belang van bijen en Bejo’s activiteiten op het gebied van bijenveredeling en bijengezondheid.  

Concepten

Naast Bejo’s bekende innovatieve concepten, waaronder het koolconcept Coolwrap® en de smaakwortelen Cool carrot candy ontdekken bezoekers nu nieuwe toepassingen van het gewas koolrabi en spruiten. Nieuw dit jaar is het concept Purple Power. Paarse rassen kenmerken zich niet alleen door hun prachtige kleur. Het hoge gehalte aan vitamines en antioxidanten leveren bovendien een positieve bijdrage aan een gezonde levensstijl.

Symposia

Dinsdag 25 september organiseert Bejo het “Taste, Health & Innovation 2018 - Brussels Sprouts symposium”; inspirerend en informatief voor spruitentelers van over de hele wereld. Donderdag 27 september organiseert Bejo het “All about young plants symposium”, speciaal gericht op de internationale plantenkwekers. Voor beide symposia is deelname op uitnodiging.

De Open Dagen vinden plaats van dinsdag 25 september tot en met zaterdag 29 september van 09.00 tot 17.00 (zaterdag tot 16.00 uur) aan de Trambaan 1 in Warmenhuizen.

 

Uitnodiging