Bejo's Cropalyser is een praktisch hulpmiddel om belangrijke ziekten en plagen in gewassen, zoals rode biet, wortelen, kool, uien, radicchio en selderij (knol- en bleek-) te identificeren. De app geeft informatie over de gezondheid en groei van uw gewas.

De 'Cropalyse' zoekfunctie is een handzame tool die via het beantwoorden van vragen leidt naar onregelmatigheden, het analyseren van groei ontwikkelingen en het herkennen van symptomen. Tevens biedt Cropalyser een advies over gewascontrole en preventie van ziekten en plagen. Met de Cropalyser is functionele gewasinformatie voor de teler direct, in een handomdraai en zowel off- als online beschikbaar. 

Tijdens verschillende groeistadia van het gewas kan aan de hand van symptomen, foto’s en door middel van vraagstelling eenvoudig herleid worden welke ziekte of plaag de ontwikkeling van een gewas hindert. 

Bejo heeft de Cropalyser als service voor haar klanten en relaties ontwikkeld i.s.m. Webuildapps. Ook op het gebied van analyse en herkenning van ziekten en plagen in gewassen deelt Bejo haar kennis en ervaring met haar partners in de groente keten.

Download Cropalyser

iOS download

Android download

De app om uw gewas te cropalyseren!

Dé app om uw gewas te analyseren!