Bejo lanceert haar geheel vernieuwde website: www.bejo.nl. De website is zowel grafisch als qua functionaliteiten helemaal op de schop gegaan. De mooi vormgegeven website voldoet aan de juiste gebruikerseisen en –wensen, maar ook aan de laatste grafische trends. Een responsive website,  geschikt voor alle (mobiele) apparaten, waarbij alle functionaliteiten uiteraard behouden blijven.

Voor onze telers en partners in de keten is de gewenste informatie duidelijk terug te vinden. Bij de hoofditems ‘assortiment’ en ‘biologisch’ verschijnt een pagina met alle gewassen. Hier kan direct gekozen worden voor een gewas of ras. De ras detailpagina bevat uitgebreide informatie over het gekozen ras, met bijbehorende foto’s. Tevens wordt op de ras detailpagina aangegeven, welke rassen gerelateerd zijn aan elkaar. De teler kan hierdoor nog betere keuzes maken. De opzet voor zowel het gangbare als biologische assortiment is hetzelfde, wat de gebruikerservaring versterkt.

Voor website en assortiment is een uitgebreide zoekfunctie ontwikkeld

Binnen de gehele website, maar ook specifiek voor het assortiment gedeelte is een uitgebreide zoekfunctie ontwikkeld. Keuzes kunnen worden verfijnd d.m.v. filters. Uiteraard is er ook ruimte voor het nieuws en andere belangrijke informatie. Dit is fraai vormgegeven vanuit het ‘magazine’. De belangrijkste items worden ook nog eens via top stories of vooraankondigingen op de homepagina getoond.

Neem gerust een kijkje op onze compleet vernieuwde website www.bejo.nl en ervaar het gemak om de gewenste informatie te vinden.