Onderstaand het digitale corporate magazine van Bejo. Anders dan u van ons gewend bent is het thema dit keer niet een speciaal gewas, zoals wortel of brassica, maar geven we verdieping aan wat er zich achter de schermen van ons bedrijf afspeelt. We laten u graag zien welke weg het zaad aflegt en wat er allemaal bij komt kijken om de juiste rassen, met de juiste zaadbehandeling, in de juiste verpakking op tijd bij u aan te leveren.

Bejo is een familiebedrijf met een down-to-earth mentaliteit. Onze mensen komen graag bij u op bezoek om uw percelen te bekijken en met u van gedachten te wisselen over onze rassen en te filosoferen over waar de markt nu en over 10 jaar behoefte aan heeft. We hechten veel waarde aan rechtstreeks contact met de teler en streven ernaar advies op maat te leveren. We investeren in opleiding en delen deze kennis graag met u.  

Uw bedrijf en ook ons verkoopteam beweegt met de markt mee. Waar onze teeltspecialisten in het verleden eerder regio georiënteerd opereerden, doen we dit nu meer op gewasniveau. Zo wordt hun specialisme nog sterker en kunnen wij u de kwaliteit leveren waar u behoefte aan heeft om samen tot mooie resultaten te komen.

Veel leesplezier!

 

We hechten veel waarde aan rechtstreeks contact met de teler

Robert Schilder - Salesmanager Benelux en Scandinavië