Klanten en zakelijke relaties van Bejo doen inspiratie en kennis op over groentegewassen en rassen tijdens de Open Dagen van dinsdag 26 september tot en met zaterdag 30 september 2017. Telers en partners zijn van harte welkom om Bejo te ontdekken op het gebied van veredeling, zaadverwerking, onderzoek en meer.

Doorlopend vernieuwing in het assortiment

De demonstratievelden bieden de bezoekers een brede variatie aan nieuwe rassen. Naast rassen uit Bejo’s conventionele assortiment heeft Bejo steeds meer rassen voor de biologische teelt. In het sla assortiment toont zij een paar prachtige nieuwkomers en ontwikkelingen op biologisch gebied. De foliekas voor vruchtgewassen toont een gevarieerd assortiment, van tomaten en paprika’s tot augurken en courgettes. Aandacht voor Bejo’s eigen imkerij en bijen, als belangrijkste bestuiver van Bejo’s gewassen, is er op diezelfde locatie. Uiteraard treft u ook Bejo’s alom bekende gewassen zoals kool, wortel en ui op het Open Dagen terrein.

Impressie nieuwbouw

Tijdens de Open Dagen kunt u zich aanmelden voor de Seed Quality Tour en Research Center Tour. Bejo bouwt van nu tot 2019 een nieuw magazijn voor zaadopslag en een nieuw laboratorium. Tijdens de rondleidingen krijgen bezoekers al een impressie van deze uitbreidingen.

Bejo’s innovaties

Nieuwe introducties, zoals plantui ‘Boga’, peterselie ‘Prairie’ en witte kool ‘Report’, krijgen speciale aandacht op de demonstratievelden. In de producttent vindt u informatie over B-Mox, Bejo’s nieuwste innovatie op het gebied van zaadverrijking. Oliver F1 is Bejo’s eerste True Potato Seed ras (TPS). Deze nieuwe aardappelhybride kan rechtstreeks worden geteeld uit botanisch zaad en via plantopkweek in één seizoen tafelaardappelen produceren. Naast Bejo’s bekende innovatieve concepten, waaronder het verse ui concept ‘Delicioni’ en het kool concept ‘Coolwrap’ ontdekken bezoekers nu nieuwe toepassingen van het gewas koolrabi. Vertegenwoordigers staan u graag verder te woord.
 

Telers en partners zijn van harte welkom om Bejo te ontdekken op het gebied van veredeling, zaadverwerking, onderzoek en meer.

Bejo Taste, Health & Innovation 2017 – Wortel Symposium

Bent u geïnteresseerd in een update over innovaties en ontwikkelingen in wortelen? Kom dan naar het Taste, Health & Innovation 2017 - Wortel symposium op donderdag 28 september. Verschillende veredelingsaspecten en inzichten in hoe u wortel met toegevoegde waarde op de markt brengt, komen aan bod. Deelname is op aanvraag. U kunt hiervoor contact opnemen met uw Bejo vertegenwoordiger. Meer informatie is te vinden op events.bejo.com.

Speciale aandacht voor de wortelen is er ook middels een wortelsmaakproef. Niet alleen de herkomst van de wortel is van grote invloed op de smaak, maar ook het aantal zonuren en de grondsoort waarin de wortel is geteeld. Bejo laat bezoekers de verschillen graag proeven. Moderne geavanceerde machines en diverse demonstraties zijn te zien op de mechanisatietentoonstelling.

Bejo Experience App

Download de Bejo Experience App en ervaar de Open Dagen ook interactief. De app verstrekt locatie gebonden informatie terwijl u Bejo aan het ontdekken bent. De Bejo Experience App is beschikbaar voor Android en iOS en gratis te downloaden via de welbekende stores en onze website. Alle communicatie betreffende activiteiten en nieuwigheden tijdens onze Open Dagen kunt u volgen via de social media-kanalen met #BZOD17.

Tijdens de Open Dagen verwelkomen we van dinsdag 26 tot en met vrijdag 29 september van 09.00 tot 17.00 onze zakelijke relaties en op zaterdag 30 september van 09.00 tot 16.00 algemeen belangstellenden. De Open Dagen vinden plaats op Trambaan 2, Warmenhuizen. 
 

Blijf op de hoogte!